fejlec
Spacer
Spacer

 

 
Szlogen helye
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Sportolóknak
Spacer
Des Test
Egy 65Kg-os atléta a maratoni futás során (42,195 km) összesen kb. 9300 tonna nyomásnak van kitéve.
 
A fájdalmak és sérülések vonatkozásában az esélyek az atléták esetében rosszabbak, mint másoknál. Egy futó kemény talajon való futás során saját súlyát 3-5-ször meghaladó mértékű terhelést szenvedi el visszaverődött hullámok formájában, vagy káros energiaként, amely 120 km/h sebességgel száguld végig a láb csontjain és a gerincoszlopon.
 
Atlas Carbon Pro sport talpbetét
AC2 Spacer

• AC2: Ütközéselnyelő és -elosztó talpbetét megerősített lábboltív-támasszal.

Az Atlas Carbon a következő összetevőkből áll: NOENE anyagból készült betét, alacsony sűrűségű hab, metatarsal és egy egyedi karbonszálas megerősített boltív, hogy megnövelje a láb-boltív alátámasztását az Ön által választott cipőben. A talpbetét mesterséges szövettel van bevonva.
Ez a talpbetét rendkívül hatékony ütközéselnyelő, emellett lábboltív alátámasztó, kényelmes, nedvesség-elnyelő és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Ideális gyalogláshoz, futáshoz, labdarúgáshoz, rögbihez, hokizáshoz, teniszezéshez és minden teremsporthoz. Cserélje ki az eredeti cipőtalpbetétet erre! Hatékonysága 12 hónapig garantált! Nagyon finoman kézzel mosható, enyhén nedves, nem forró vizes ruhával.

Méretek 36-46-ig minden méretben kapható.

Fontos figyelmeztetés: Ne gyűrje össze a talpbetétet! Csak nedves ruhával tisztítsa.

Spacer

NO2 sport talpbetét
NO2 Spacer

• NO2: Vékony ütközéselnyelő és -elosztó talpbetét, 90 kg alatti felhasználók számára ajánljuk.

• 90 kg felett a NO4-et ajánljuk!

Helyezze a NO2 talpbetétet az eredeti talpbetétre, vagy (amennyiben az eltávolítható) az alá a NOENE logo felőli oldalával felfelé. Ideális gyalogláshoz, futáshoz, labdarúgáshoz, rögbihez, hokizáshoz, teniszezéshez és minden teremsporthoz.

Bármelyik sportra is használja a NOENE-t, hamar érezni fogja a különbséget! Hatékonysága 24 hónapig garantált! Kézzel mosható enyhén szappanos, nedves, nem forró vizes ruhával.

Méretek: 36-50-ig minden méretben kapható.

 

Spacer

NO4 sport talpbetét
NO4 Spacer

• NO4: Párnázott ütközéselnyelő és elosztó talpbetét, 90kg feletti felhasználók számára ajánljuk.

• 90 kg alatt a NO2-t javasoljuk!

Helyezze a NO4 talpbetétet az eredeti talpbetétre, vagy (amennyiben az eltávolítható) az alá a NOENE logo felőli oldalával felfelé. Ideális gyalogláshoz, futáshoz, labdarúgáshoz, rögbihez, hokizáshoz, teniszezéshez és minden teremsporthoz.
Kiválóan alkalmas professzionális lábbelik (pl. katonai, rendőrségi bakancsok) talpának kipárnázására és az ütközések elnyelésére. Hatékonysága 36 hónapig garantált! Kézzel mosható enyhén szappanos, nedves, nem forró vizes ruhával.

Méretek: 39-50-ig minden méretben kapható.

 

 

Spacer

TC4 sarokbetét
TC4 Spacer

• Sarokbetét, mely megemeli a sarkat, ezáltal enyhíti a lábra nehezedő nyomást és elnyeli az ütközéseket. Minden felhasználó számára ajánljuk.

NOENE sarokbetét, mely megemeli a sarkat, ezáltal enyhíti a lábra nehezedő nyomást. A NOENE anyag szinte teljes mértékben elnyeli az ütközésekből származó visszaható energiát. Ideális gyalogláshoz, kocogáshoz, kosárlabdázáshoz, futballhoz, teniszhez és teremsportokhoz.

Mielőtt rögzíti, távolítsa el a betét hátáról a kétoldalú ragasztószalag burkolatát. Annak érdekében, hogy a talpbetét jó állapotban maradjon, és hogy elkerüljük a rögzítő hatás csökkenését, ne helyezze át egyik cipőből a másikba. Hatékonysága 36 hónapig garantált! Kézzel mosható enyhén szappanos, nedves, nem forró vizes ruhával.

Méretek: 35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Spacer
Spacer
 
Copyright © REMATIC Kft. 2007 - Az oldalt üzemelteti: Tsw Kft.
 
Spacer