fejlec
Spacer
Spacer

 

 
Szlogen helye
Spacer
Spacer
Spacer
 
Spacer
Utcai használatra
Spacer

A séta egészséges, azonban leggyakrabban kemény talajon végezzük (aszfalton, betonon vagy kerámia burkolólapon, stb.). Minden egyes lépés egy lökéshullámot indít a saroktól az ízületeken, inakon és izmokon keresztül. Kemény talajon az ütközés által keltett rezgéshullám mértéke 100-200 kg/hullámot jelent lépésenként. Ezek a hullámok nem érzékelhetőek, azonban észrevehetetlenül összeadódnak addig, amíg egy napon előjelek nélkül ismétlődő fáradtság és megmagyarázhatatlannak tűnő fájdalom jelentkezik.

Spacer
Walking
Egy 60 kg tömegű gyalogos kemény burkolatú járdán minden lépéssel kb. 60 kg terhelést szenved el lábanként, ami kilométerenként kb. 80 tonnát jelent.

Spacer
EL2 Spacer

• Sétáljon könnyedén !
Minden lépés egy lökéshullámot közvetít, amely a saroktól egészen a fejig halad, belső fájdalmat és terhelést okozva. A rendkívül vékony Noene anyagnak köszönhetően az Ön egész testének fáradtsága drámaian csökkeni fog. Kifejezetten női cipőben való viselésre tervezték - ez a 3-es talpbetét ideális hagyományos és magassarkú cipőben való használatra is. A tökéletes rögzítés érdekében kétoldalú ragasztószalaggal van ellátva.

Javaslat: Annak érdekében, hogy a talpbetét jó állapotban maradjon, és hogy elkerüljük a rögzítő hatás csökkenését, ne helyezze át egyik cipőből a másikba.

Ápolás: tisztításhoz hagyja a cipőben és nedves, szappanos ruhával tisztítsa meg.

Várható élettartam: legalább 1 év.

Méretek: T1 (36-37) T2 (38-39) T3 (40-41)

 

EL2
Spacer
 
Spacer
Spacer
 
Copyright © REMATIC Kft. 2007 - Az oldalt üzemelteti: Tsw Kft.
 
Spacer